Voor mensen die kanker hebben (gehad)

Nieuws

In mijn workshop die ik op 12 augustus aanstaande zal geven in De Tuinkamer, staat het thema 'Keuzes maken' centraal., schrijft heidi van Son.
De bezoekers nodig ik uit om even bewust stil te staan bij de keuzes die ze maken en wat die keuzes voor hen betekenen of betekend hebben. Maak jij meestal je eigen keuzes?


We delen onze ervaringen en ik nodig je uit met een aandachtsoefening of een korte massage de keuze ook in jouw lijf te ervaren.
Dan uiten we onze gedachten, gevoelens op een creatieve manier door te schilderen of een gedicht te schrijven. Aan jou de keuze!

Dus lieve bezoeker van De Tuinkamer, maak jij de keuze en geef je je op voor de wokshop of niet?
Deze workshop gaat door bij minimaal twee deelnemers.
We beginnen om 10.00 uur met koffie/thee en een inloop. Om 10.30 uur start de workshop. Deze duurt tot 12.30 uur.
Er wordt van u een vrijwillige bijdrage gevraagd.
En ... natuurlijk  is er koffie/thee en iets lekkers.

Natuurlijk mag je ook gewoon inlopen en iets voor jezelf doen in het Open Atelier of gewoon komen voor een praatje en een kopje koffie of thee.

Voel je welkom om te komen, de deur staat open.
Op 20 en 21 september gaan we weer samenlopen voor hoop...

Voor Johan van de Gronden, inwoner van Harderwijk en directeur van KWF Kankerbestrijding heeft deze SamenLoop natuurlijk een bijzondere betekenis. Wij hopen dat alle ondernemers, inwoners en betrokkenen willen bijdragen aan een fantastische 3e editie van de SamenLoop voor Hoop in Harderwijk. Doet u al mee? www.samenloopvoorhoop.nl/harderwijk

lees meer


Nazorg kanker schiet ernstig tekort

In een artikel van het AD is te lezen dat bijna 800.000 Nederlanders die kanker overleefden, na 'genezing' nog steeds maatschappelijke en lichamelijke problemen ervaren. De groep krijgt moeilijk een hypotheek en vindt dat ze te weinig hulp krijgen met de naweeën van de ziekte, omdat dokters hen als 'genezen' bestempelen. Dit blijkt uit een rapport rapport dat het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) en de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) deze vrijdag publiceren.

lees meer


Eerste prijs "Help Nederland vooruit!" (ING Nederland Fonds)

Gisteren was het dan zover! Onze Stichting was 1 van de 5 goede doelen die uitgenodigd was bij ING Apeldoorn voor de prijsuitreiking. Dit was voor ons natuurlijk een spannend moment want hoeveel mensen hadden op ons gestemd en zouden wij op de eerste plek geëindigd kunnen zijn. In een prachtige huiskamersetting van ING werden wij allen hartelijk ontvangen.

En wat bleek - dankzij iedereen die op ons heeft gestemd - zijn wij de stichting met de meeste stemmen en eindigden op de eerste plaats en kregen een geweldig geldbedrag.

Daarom natuurlijk onze hartelijke dank voor jullie stem. Met dit bedrag kunnen wij weer mooie initiatieven blijven uitwerken voor jullie.lees meer