Voor mensen die kanker hebben (gehad)

Nieuws

Vanaf 6 mei wordt de expositie van verwerkingskunst  "De kracht van het Beeld" gepresenteerd in zorgcentrum "Het Baken" , locatie De Voord in Elburg.

Verwerkingskunst op de Veluwe
Het derde deel van de trilogie wordt een feit. Vanaf 6 mei wordt de expositie van verwerkingskunst  "De kracht van het Beeld" gepresenteerd in zorgcentrum "Het Baken" , locatie De Voord in Elburg.
Werd deze expositie in oktober 2013 in de Catharinakapel aan het Klooster in Harderwijk geopend, in de rest van oktober en in november was deze expositie te gast op de huisartsen-etage van het Gezondheidscentrum in Putten. De voorbereidingscommissie streefde naar deze trilogie en dat kon verwezenlijkt worden. De catalogus voor deze derde expositie moest wat worden bijgesteld omdat enkele exposanten hun verwerkingskunst  niet bijna twee maanden wilden missen want de expositie-periode in Elburg duurt tot 1 juli.
Stichting De Maretak Veluwe, waarvan de sectie Kanker in Beeld Veluwe onderdeel uitmaakt, is onder de indruk van de ingeleverde verwerkingskunst en is dankbaar voor de mogelijkheden die zijn geboden om de expositie in drie verschillende steden te realiseren.
 
Voor de catalogus van de expositie klik op bijgaande link.
FIJNE EN VERRASSENDE "VERWENMORGEN".
Wij kijken met een enorm goed gevoel terug op de verwenmorgen die afgelopen donderdag 14 februari in Ziekenhuis St. Jansdal i.s.m. Borstkankervereniging BVN heeft plaatsgevonden.
Tijdens deze morgen werden de gasten verwend door diverse ondernemers (die geheel belangeloos massages, manicure- of pedicurebehandelingen en tal van andere heerlijke verwenmomenten gaven).
Wij zijn hen dan ook dankbaar dat zij dit ook dit jaar weer hieraan hebben meegewerkt.

Een prachtig moment was zeker ook toen Lisanne Spaander haar verhaal met de aanwezigen deelde en daarna een aantal van haar prachtige liedjes voor ons zong.
Aangrijpend, emotioneel, pakkend en zeker ook herkenbaar.

Tijdens deze morgen waren ook vrijwilligers van de BVN, De Maretak en De Samenloop aanwezig om de gasten, wanneer gewenst te voorzien van informatie.
Aan het eind van de ochtend werd een ieder nog verrast met een goody bag en een prachtige roos namens BVN.

lees meer


UPDATE ING- Nederlandfonds!!!!!!

Beste lezers van deze site:
Een week geleden heb ik je gevraagd om voor de Stichting De Maretak Veluwe te stemmen op de website: https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-de-maretak-veluwe
We hebben de tussenstand ontvangen.
In één woord: GEWELDIG!!!!!!
We staan als stichting bovenaan in de regio Apeldoorn en maken daardoor een grote kans op een donatie van € 5000,-.

Het stemmenverschil tussen de overige vier deelnemende stichtingen is niet meegedeeld. En omdat de stemperiode nog tot en met zondag 10 februari doorloopt, moeten we wel doorgaan met stemmen werven om de eerste plaats te kunnen behouden.
Daarom toch een oproep om in jouw omgeving nog stemmen te vergaren.
Van mensen die op vakantie waren of van wie je wel een telefoonnummer hebt maar geen email adres.
Alle extra stemmen helpen mee om de kans op een donatie € 5000 zo groot mogelijk te houden en daarmee de mensen, die leven met kanker, te kunnen blijven helpen.
Wil je dit geweldige resultaat doorgeven aan degene, die je had gevraagd om te stemmen?

Met grote dank voor jouw steun aan de stichting De Maretak Veluwe,

lees meer


VERWENMIDDAG! Do. 14 februari in St Jansdallees meer