Voor mensen die kanker hebben (gehad)

Nieuws

Het is ondertussen al lente, maar we willen graag iedereen bedanken die heeft meegedaan met de Winterfair. We werden geholpen met het brengen van spullen, hulp bij inrichting, de verkoop, het verzorgen van lekkernijen, soep, broodjes en workshops gevers en het opruimen. 

Het is ondertussen al lente, maar we willen graag iedereen bedanken die heeft meegedaan met de Winterfair. We werden geholpen met het brengen van spullen, hulp bij inrichting, de verkoop, het verzorgen van lekkernijen, soep, broodjes en workshops gevers en het opruimen.

Het was een succes en de onderlinge samenwerking was optimaal. Heel hartelijk bedankt. Ook aan de kopers en deelnemers aan de workshops een woord van dank. Juist de positieve sfeer heeft een goede uitstraling gehad. Zo werden er goede gesprekken gevoerd en we maakten kennis met mogelijke vrijwillige gastvrouwen en workshopgevers. Ook de samenwerking met Zorgdat was goed. De financiële opbrengst was € 500,--

Natuurlijk waren er ook punten die een volgende keer anders kunnen, dus zijn we in voor tips voor een mogelijk volgende keer.

Hartelijke dank namens de voorbereidingscommissie:
Mieke van Rinsum, Fija van Kesteren, Frans Molemaker, Carla Meeuwisse en Hanna Sijmons
FIJNE EN VERRASSENDE "VERWENMORGEN".
Wij kijken met een enorm goed gevoel terug op de verwenmorgen die afgelopen donderdag 14 februari in Ziekenhuis St. Jansdal i.s.m. Borstkankervereniging BVN heeft plaatsgevonden.
Tijdens deze morgen werden de gasten verwend door diverse ondernemers (die geheel belangeloos massages, manicure- of pedicurebehandelingen en tal van andere heerlijke verwenmomenten gaven).
Wij zijn hen dan ook dankbaar dat zij dit ook dit jaar weer hieraan hebben meegewerkt.

Een prachtig moment was zeker ook toen Lisanne Spaander haar verhaal met de aanwezigen deelde en daarna een aantal van haar prachtige liedjes voor ons zong.
Aangrijpend, emotioneel, pakkend en zeker ook herkenbaar.

Tijdens deze morgen waren ook vrijwilligers van de BVN, De Maretak en De Samenloop aanwezig om de gasten, wanneer gewenst te voorzien van informatie.
Aan het eind van de ochtend werd een ieder nog verrast met een goody bag en een prachtige roos namens BVN.

lees meer


UPDATE ING- Nederlandfonds!!!!!!

Beste lezers van deze site:
Een week geleden heb ik je gevraagd om voor de Stichting De Maretak Veluwe te stemmen op de website: https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-de-maretak-veluwe
We hebben de tussenstand ontvangen.
In één woord: GEWELDIG!!!!!!
We staan als stichting bovenaan in de regio Apeldoorn en maken daardoor een grote kans op een donatie van € 5000,-.

Het stemmenverschil tussen de overige vier deelnemende stichtingen is niet meegedeeld. En omdat de stemperiode nog tot en met zondag 10 februari doorloopt, moeten we wel doorgaan met stemmen werven om de eerste plaats te kunnen behouden.
Daarom toch een oproep om in jouw omgeving nog stemmen te vergaren.
Van mensen die op vakantie waren of van wie je wel een telefoonnummer hebt maar geen email adres.
Alle extra stemmen helpen mee om de kans op een donatie € 5000 zo groot mogelijk te houden en daarmee de mensen, die leven met kanker, te kunnen blijven helpen.
Wil je dit geweldige resultaat doorgeven aan degene, die je had gevraagd om te stemmen?

Met grote dank voor jouw steun aan de stichting De Maretak Veluwe,

lees meer


VERWENMIDDAG! Do. 14 februari in St Jansdallees meer