Voor mensen die kanker hebben (gehad)

Nieuws

Het is ondertussen al lente, maar we willen graag iedereen bedanken die heeft meegedaan met de Winterfair. We werden geholpen met het brengen van spullen, hulp bij inrichting, de verkoop, het verzorgen van lekkernijen, soep, broodjes en workshops gevers en het opruimen. 

Het is ondertussen al lente, maar we willen graag iedereen bedanken die heeft meegedaan met de Winterfair. We werden geholpen met het brengen van spullen, hulp bij inrichting, de verkoop, het verzorgen van lekkernijen, soep, broodjes en workshops gevers en het opruimen.

Het was een succes en de onderlinge samenwerking was optimaal. Heel hartelijk bedankt. Ook aan de kopers en deelnemers aan de workshops een woord van dank. Juist de positieve sfeer heeft een goede uitstraling gehad. Zo werden er goede gesprekken gevoerd en we maakten kennis met mogelijke vrijwillige gastvrouwen en workshopgevers. Ook de samenwerking met Zorgdat was goed. De financiële opbrengst was € 500,--

Natuurlijk waren er ook punten die een volgende keer anders kunnen, dus zijn we in voor tips voor een mogelijk volgende keer.

Hartelijke dank namens de voorbereidingscommissie:
Mieke van Rinsum, Fija van Kesteren, Frans Molemaker, Carla Meeuwisse en Hanna Sijmons
Op 20 en 21 september gaan we weer samenlopen voor hoop...

Voor Johan van de Gronden, inwoner van Harderwijk en directeur van KWF Kankerbestrijding heeft deze SamenLoop natuurlijk een bijzondere betekenis. Wij hopen dat alle ondernemers, inwoners en betrokkenen willen bijdragen aan een fantastische 3e editie van de SamenLoop voor Hoop in Harderwijk. Doet u al mee? www.samenloopvoorhoop.nl/harderwijk

lees meer


Nazorg kanker schiet ernstig tekort

In een artikel van het AD is te lezen dat bijna 800.000 Nederlanders die kanker overleefden, na 'genezing' nog steeds maatschappelijke en lichamelijke problemen ervaren. De groep krijgt moeilijk een hypotheek en vindt dat ze te weinig hulp krijgen met de naweeën van de ziekte, omdat dokters hen als 'genezen' bestempelen. Dit blijkt uit een rapport rapport dat het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) en de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) deze vrijdag publiceren.

lees meer


Eerste prijs "Help Nederland vooruit!" (ING Nederland Fonds)

Gisteren was het dan zover! Onze Stichting was 1 van de 5 goede doelen die uitgenodigd was bij ING Apeldoorn voor de prijsuitreiking. Dit was voor ons natuurlijk een spannend moment want hoeveel mensen hadden op ons gestemd en zouden wij op de eerste plek geëindigd kunnen zijn. In een prachtige huiskamersetting van ING werden wij allen hartelijk ontvangen.

En wat bleek - dankzij iedereen die op ons heeft gestemd - zijn wij de stichting met de meeste stemmen en eindigden op de eerste plaats en kregen een geweldig geldbedrag.

Daarom natuurlijk onze hartelijke dank voor jullie stem. Met dit bedrag kunnen wij weer mooie initiatieven blijven uitwerken voor jullie.lees meer