Voor mensen die kanker hebben (gehad)

Nieuws

Met een groep enthousiaste vrijwilligers organiseren wij SamenLoop voor Hoop Harderwijk. De Samenloop voor Hoop vindt op 5 en 6 september plaats op de stille wei/ ijsbaan (nabij strandboulevard west).

Op 5 september om 17:00 uur gaan de teams van start  met hun 24 uurs wandelestafette.


Met een groep enthousiaste vrijwilligers organiseren wij SamenLoop voor Hoop Harderwijk. De Samenloop voor Hoop vindt op 5 en 6 september plaats op de stille wei/ ijsbaan (nabij strandboulevard west). Op 5 september om 17:00 uur gaan de teams van start  met hun 24 uurs wandelestafette.

Gedurende 24 uur zullen we geld ophalen voor kankeronderzoek. Het KWF zal een deel van de opbrengst geven aan inloophuis de Tuinkamer in Harderwijk. Wat en wie hebben we nodig?

Deelnemers

Tot onze verrassing hebben al 26 teams zich opgegeven om deel te nemen aan de Samenloop voor Hoop Harderwijk. Er kunnen nog veel meer teams bij! Als je ook met een team wilt deelnemen is het hier mogelijk: nu aanmelden. Samen opstaan tegen kanker gebeurt ook in Harderwijk in elk geval op 5 en 6 september!

Sponsors

Wij willen zoveel mogelijk geld inzamelen voor het werk dat KWF Kankerbestrijding doet. En daarbij zijn alle bijdragen, of ze nu groot zijn of klein, van harte welkom! Wil jouw bedrijf de SamenLoop voor Hoop Sponsoren (in geld of in natura) of weet je nog ergens een sponsorpotje dat goed ingezet zou kunnen worden voor de SamenLoop voor Hoop? Aarzel dan niet om het ons te melden!

Koop een kaarsenzak

Op 5 september zal als het donker wordt de indrukwekkende kaarsenceremonie plaatsvinden om 22:30 uur. Voor deze ceremonie kunt u nu al een kaarsenzak aanschaffen voor het bedrag van 5 euro. Op de kaarsenzak kunt u dan een persoonlijke boodschap schrijven.

Waar kan dit?

Harderwijk
- Inloophuis de Tuinkamer , Houtkamp 33
- Tennisvereniging Strokel , Strokelweg 3
- PNC Cosmetics, Prins Mauritslaan 45a 
- Telstar , Lorentzstraat 16-18
 

Vrijwilligers

Loopt u niet mee maar wilt u toch betrokken zijn bij het realiseren van deze manifestatie dan kunt u zich via bijgaande link :schrijf je nu hiervoor in! Veel betrokkenen maken er samen een geweldig evenement van!

Wilt u meer weten over een Samenloop voor Hoop, zie dan de site: www.samenloopvoorhoop.nl
Op 20 en 21 september gaan we weer samenlopen voor hoop...

Voor Johan van de Gronden, inwoner van Harderwijk en directeur van KWF Kankerbestrijding heeft deze SamenLoop natuurlijk een bijzondere betekenis. Wij hopen dat alle ondernemers, inwoners en betrokkenen willen bijdragen aan een fantastische 3e editie van de SamenLoop voor Hoop in Harderwijk. Doet u al mee? www.samenloopvoorhoop.nl/harderwijk

lees meer


Nazorg kanker schiet ernstig tekort

In een artikel van het AD is te lezen dat bijna 800.000 Nederlanders die kanker overleefden, na 'genezing' nog steeds maatschappelijke en lichamelijke problemen ervaren. De groep krijgt moeilijk een hypotheek en vindt dat ze te weinig hulp krijgen met de naweeën van de ziekte, omdat dokters hen als 'genezen' bestempelen. Dit blijkt uit een rapport rapport dat het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) en de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) deze vrijdag publiceren.

lees meer


Eerste prijs "Help Nederland vooruit!" (ING Nederland Fonds)

Gisteren was het dan zover! Onze Stichting was 1 van de 5 goede doelen die uitgenodigd was bij ING Apeldoorn voor de prijsuitreiking. Dit was voor ons natuurlijk een spannend moment want hoeveel mensen hadden op ons gestemd en zouden wij op de eerste plek geëindigd kunnen zijn. In een prachtige huiskamersetting van ING werden wij allen hartelijk ontvangen.

En wat bleek - dankzij iedereen die op ons heeft gestemd - zijn wij de stichting met de meeste stemmen en eindigden op de eerste plaats en kregen een geweldig geldbedrag.

Daarom natuurlijk onze hartelijke dank voor jullie stem. Met dit bedrag kunnen wij weer mooie initiatieven blijven uitwerken voor jullie.lees meer