Voor mensen die kanker hebben (gehad)

Nieuws

Met een groep enthousiaste vrijwilligers organiseren wij SamenLoop voor Hoop Harderwijk. De Samenloop voor Hoop vindt op 5 en 6 september plaats op de stille wei/ ijsbaan (nabij strandboulevard west).

Op 5 september om 17:00 uur gaan de teams van start  met hun 24 uurs wandelestafette.


Met een groep enthousiaste vrijwilligers organiseren wij SamenLoop voor Hoop Harderwijk. De Samenloop voor Hoop vindt op 5 en 6 september plaats op de stille wei/ ijsbaan (nabij strandboulevard west). Op 5 september om 17:00 uur gaan de teams van start  met hun 24 uurs wandelestafette.

Gedurende 24 uur zullen we geld ophalen voor kankeronderzoek. Het KWF zal een deel van de opbrengst geven aan inloophuis de Tuinkamer in Harderwijk. Wat en wie hebben we nodig?

Deelnemers

Tot onze verrassing hebben al 26 teams zich opgegeven om deel te nemen aan de Samenloop voor Hoop Harderwijk. Er kunnen nog veel meer teams bij! Als je ook met een team wilt deelnemen is het hier mogelijk: nu aanmelden. Samen opstaan tegen kanker gebeurt ook in Harderwijk in elk geval op 5 en 6 september!

Sponsors

Wij willen zoveel mogelijk geld inzamelen voor het werk dat KWF Kankerbestrijding doet. En daarbij zijn alle bijdragen, of ze nu groot zijn of klein, van harte welkom! Wil jouw bedrijf de SamenLoop voor Hoop Sponsoren (in geld of in natura) of weet je nog ergens een sponsorpotje dat goed ingezet zou kunnen worden voor de SamenLoop voor Hoop? Aarzel dan niet om het ons te melden!

Koop een kaarsenzak

Op 5 september zal als het donker wordt de indrukwekkende kaarsenceremonie plaatsvinden om 22:30 uur. Voor deze ceremonie kunt u nu al een kaarsenzak aanschaffen voor het bedrag van 5 euro. Op de kaarsenzak kunt u dan een persoonlijke boodschap schrijven.

Waar kan dit?

Harderwijk
- Inloophuis de Tuinkamer , Houtkamp 33
- Tennisvereniging Strokel , Strokelweg 3
- PNC Cosmetics, Prins Mauritslaan 45a 
- Telstar , Lorentzstraat 16-18
 

Vrijwilligers

Loopt u niet mee maar wilt u toch betrokken zijn bij het realiseren van deze manifestatie dan kunt u zich via bijgaande link :schrijf je nu hiervoor in! Veel betrokkenen maken er samen een geweldig evenement van!

Wilt u meer weten over een Samenloop voor Hoop, zie dan de site: www.samenloopvoorhoop.nl
FIJNE EN VERRASSENDE "VERWENMORGEN".
Wij kijken met een enorm goed gevoel terug op de verwenmorgen die afgelopen donderdag 14 februari in Ziekenhuis St. Jansdal i.s.m. Borstkankervereniging BVN heeft plaatsgevonden.
Tijdens deze morgen werden de gasten verwend door diverse ondernemers (die geheel belangeloos massages, manicure- of pedicurebehandelingen en tal van andere heerlijke verwenmomenten gaven).
Wij zijn hen dan ook dankbaar dat zij dit ook dit jaar weer hieraan hebben meegewerkt.

Een prachtig moment was zeker ook toen Lisanne Spaander haar verhaal met de aanwezigen deelde en daarna een aantal van haar prachtige liedjes voor ons zong.
Aangrijpend, emotioneel, pakkend en zeker ook herkenbaar.

Tijdens deze morgen waren ook vrijwilligers van de BVN, De Maretak en De Samenloop aanwezig om de gasten, wanneer gewenst te voorzien van informatie.
Aan het eind van de ochtend werd een ieder nog verrast met een goody bag en een prachtige roos namens BVN.

lees meer


UPDATE ING- Nederlandfonds!!!!!!

Beste lezers van deze site:
Een week geleden heb ik je gevraagd om voor de Stichting De Maretak Veluwe te stemmen op de website: https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-de-maretak-veluwe
We hebben de tussenstand ontvangen.
In één woord: GEWELDIG!!!!!!
We staan als stichting bovenaan in de regio Apeldoorn en maken daardoor een grote kans op een donatie van € 5000,-.

Het stemmenverschil tussen de overige vier deelnemende stichtingen is niet meegedeeld. En omdat de stemperiode nog tot en met zondag 10 februari doorloopt, moeten we wel doorgaan met stemmen werven om de eerste plaats te kunnen behouden.
Daarom toch een oproep om in jouw omgeving nog stemmen te vergaren.
Van mensen die op vakantie waren of van wie je wel een telefoonnummer hebt maar geen email adres.
Alle extra stemmen helpen mee om de kans op een donatie € 5000 zo groot mogelijk te houden en daarmee de mensen, die leven met kanker, te kunnen blijven helpen.
Wil je dit geweldige resultaat doorgeven aan degene, die je had gevraagd om te stemmen?

Met grote dank voor jouw steun aan de stichting De Maretak Veluwe,

lees meer


VERWENMIDDAG! Do. 14 februari in St Jansdallees meer