Voor mensen die kanker hebben (gehad)

Nieuws

Hoe prettig kan het zijn om je even los te maken van de hectiek van de buitenwereld en in alle rust bij jezelf te zijn.
Als het ware ”even op visite bij jezelf” ...Hoe prettig kan het zijn om je even los te maken van de hectiek van de buitenwereld en in alle rust bij jezelf te zijn.
Als het ware ”even op visite bij jezelf”


Daar kunnen we op 18 november en 2 december even de tijd voor nemen, tijdens de workshop 'Op visite bij jezelf' met Ina Beertens. 

Dit kunnen we op verschillende manieren doen een tekst, een inzichtkaartje trekken, een oefening, een ontspanningstechniek, of je richten op je ademhaling.  Wil je hierbij zelf nog iets aandragen, dan is hiervoor ook de ruimte.

Aanvang 10.30 uur op 18 november en 2 december.

Schrijf je in bij de Tuinkamer van De Maretak Veluwe. Er zijn geen kosten aan verbonden. Bij voldoende belangstelling wordt deze workshop vaker georganiseerd. 
Op 20 en 21 september gaan we weer samenlopen voor hoop...

Voor Johan van de Gronden, inwoner van Harderwijk en directeur van KWF Kankerbestrijding heeft deze SamenLoop natuurlijk een bijzondere betekenis. Wij hopen dat alle ondernemers, inwoners en betrokkenen willen bijdragen aan een fantastische 3e editie van de SamenLoop voor Hoop in Harderwijk. Doet u al mee? www.samenloopvoorhoop.nl/harderwijk

lees meer


Nazorg kanker schiet ernstig tekort

In een artikel van het AD is te lezen dat bijna 800.000 Nederlanders die kanker overleefden, na 'genezing' nog steeds maatschappelijke en lichamelijke problemen ervaren. De groep krijgt moeilijk een hypotheek en vindt dat ze te weinig hulp krijgen met de naweeën van de ziekte, omdat dokters hen als 'genezen' bestempelen. Dit blijkt uit een rapport rapport dat het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) en de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) deze vrijdag publiceren.

lees meer


Eerste prijs "Help Nederland vooruit!" (ING Nederland Fonds)

Gisteren was het dan zover! Onze Stichting was 1 van de 5 goede doelen die uitgenodigd was bij ING Apeldoorn voor de prijsuitreiking. Dit was voor ons natuurlijk een spannend moment want hoeveel mensen hadden op ons gestemd en zouden wij op de eerste plek geëindigd kunnen zijn. In een prachtige huiskamersetting van ING werden wij allen hartelijk ontvangen.

En wat bleek - dankzij iedereen die op ons heeft gestemd - zijn wij de stichting met de meeste stemmen en eindigden op de eerste plaats en kregen een geweldig geldbedrag.

Daarom natuurlijk onze hartelijke dank voor jullie stem. Met dit bedrag kunnen wij weer mooie initiatieven blijven uitwerken voor jullie.lees meer