Voor mensen die kanker hebben (gehad)

Nieuws

Ons koor "Zingen voor je leven", dat momenteel uit 15 zangeressen bestaat, is onderdeel van het landelijk korennetwerk van de stichting Kanker in Beeld.
Op 16 mei gaan we met alle koren in Nederland (tussen de 300 en 400 koorleden) zingen in het Concertgebouw in Amsterdam.
Het wordt een geweldig evenement: de koorleden van de "Zingen voor je leven" koren brengen een aantal mooie liederen ten gehore, de decors zijn ontworpen door mensen van "Beelden voor je leven", het verhaal is geschreven door deelnemers van "Schrijven voor je leven" en verbeeld door de "Spelen voor je leven"-groep en er treden een aantal Nederlandse artiesten op.
Kortom, dit moet je gezien en meegemaakt hebben.
 
Meer informatie vind je op de site www.oncofonie.nl en daar kun je ook de kaarten bestellen.De organiserende stichting KANKER IN BEELD, schrijft: Oncofonie 2016 is hét optreden waar we bij Stichting Kanker in Beeld zo naar toe leven. Hopelijk u met ons. U heeft in ieder geval reden genoeg. Alle deelnemers komen uit één van onze vier pijlers, namelijk Zingen, Spelen, Beelden en Schrijven voor je Leven. Onder professionele begeleiding voeren zij een emotionele en persoonlijke interpretatie van ‘Le Petit Prince’ op.
FIJNE EN VERRASSENDE "VERWENMORGEN".
Wij kijken met een enorm goed gevoel terug op de verwenmorgen die afgelopen donderdag 14 februari in Ziekenhuis St. Jansdal i.s.m. Borstkankervereniging BVN heeft plaatsgevonden.
Tijdens deze morgen werden de gasten verwend door diverse ondernemers (die geheel belangeloos massages, manicure- of pedicurebehandelingen en tal van andere heerlijke verwenmomenten gaven).
Wij zijn hen dan ook dankbaar dat zij dit ook dit jaar weer hieraan hebben meegewerkt.

Een prachtig moment was zeker ook toen Lisanne Spaander haar verhaal met de aanwezigen deelde en daarna een aantal van haar prachtige liedjes voor ons zong.
Aangrijpend, emotioneel, pakkend en zeker ook herkenbaar.

Tijdens deze morgen waren ook vrijwilligers van de BVN, De Maretak en De Samenloop aanwezig om de gasten, wanneer gewenst te voorzien van informatie.
Aan het eind van de ochtend werd een ieder nog verrast met een goody bag en een prachtige roos namens BVN.

lees meer


UPDATE ING- Nederlandfonds!!!!!!

Beste lezers van deze site:
Een week geleden heb ik je gevraagd om voor de Stichting De Maretak Veluwe te stemmen op de website: https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-de-maretak-veluwe
We hebben de tussenstand ontvangen.
In één woord: GEWELDIG!!!!!!
We staan als stichting bovenaan in de regio Apeldoorn en maken daardoor een grote kans op een donatie van € 5000,-.

Het stemmenverschil tussen de overige vier deelnemende stichtingen is niet meegedeeld. En omdat de stemperiode nog tot en met zondag 10 februari doorloopt, moeten we wel doorgaan met stemmen werven om de eerste plaats te kunnen behouden.
Daarom toch een oproep om in jouw omgeving nog stemmen te vergaren.
Van mensen die op vakantie waren of van wie je wel een telefoonnummer hebt maar geen email adres.
Alle extra stemmen helpen mee om de kans op een donatie € 5000 zo groot mogelijk te houden en daarmee de mensen, die leven met kanker, te kunnen blijven helpen.
Wil je dit geweldige resultaat doorgeven aan degene, die je had gevraagd om te stemmen?

Met grote dank voor jouw steun aan de stichting De Maretak Veluwe,

lees meer


VERWENMIDDAG! Do. 14 februari in St Jansdallees meer