Voor mensen die kanker hebben (gehad)

Nieuws

Op 2 september was de survivorbijeenkomst in het Inloophuis "De Tuinkamer". Tijdens deze bijeenkomst is het een en ander verteld aan informatie over het survivorprogramma. Hieronder tref je alle informatie aan.

Op 2 september was de survivorbijeenkomst in het Inloophuis "De Tuinkamer". Tijdens deze bijeenkomst is het een en ander verteld aan informatie over het survivorprogramma. Hieronder tref je alle informatie aan.

Ontvangst

Op vrijdag 5 september ontvangen wij jullie graag vanaf 15:45 op de Stille Wei. Bij de ingang van het terrein ( aan de kant van strandboulevard west) zal een informatietent staan waar u zich kunt melden.  U wordt daarna ontvangen in de survivortent met koffie/thee en wat lekkers erbij. Vanaf 16:15 zal onze ambassadeur, burgemeester H.J. van Schaik, hier ook aanwezig zijn.
Openingsceremonie
Rond half 5 zullen we gezamenlijk naar het podium lopen om daar de openingsceremonie bij te wonen. Na een woord van de voorzitter en de burgemeester zullen jullie het evenement openen om 17:00 uur door het lopen van de eerste ronde. De teams zullen achter jullie lopen en zo hun 24 uur durende wandelestafette beginnen.

Kaarsenceremonie

Op vrijdag om 22:30 uur zal de kaarsenceremonie plaatsvinden. We staan dan stil en herdenken iedereen die te maken heeft of heeft gehad met kanker. Tijdens deze ceremonie zal er ook gesproken worden door 2 survivors. Na afloop van deze ceremonie is er voor jullie als survivors de mogelijkheid om weer een ronde mee te lopen met de teams.

Programma Survivors

Look good, feel good
Het team van PNC Cosmetics staat op zaterdag tijdens de Samenloop voor Hoop Harderwijk met een metamorfosetent. Zij ontvangen jullie als survivors ook graag voor bijvoorbeeld visagie of je haar te laten doen. Voor dit programma onderdeel is het belangrijk om je aan te melden. Aanmelden kan via azeeboergeurtsen@gmail.com

Lunch
Op zaterdag middag om 12:30 zal er een lunch zijn voor de survivors. Via het inschrijfformulier hebben jullie je hiervoor kunnen aanmelden. Deze lunch vindt plaats in de survivortent.

Workshops
Op zaterdagochtend om 9:30 zal Jonaske de Ruiter in de survivortent aanwezig zijn om gezamenlijk met de survivors een schilderij te maken. Wij hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk survivors hieraan willen deelnemen om zo een mooie herinnering te creëren van de Samenloop voor Hoop Harderwijk.

Op zaterdagmiddag kun je kiezen tussen een workshop bloemschikken (start 14.00 uur)  en een les Feldenkrais (start 15:00). Aan bovenstaande activiteiten zijn voor jou als survivor geen kosten verbonden.
 
Tot 5 en 6 september!
FIJNE EN VERRASSENDE "VERWENMORGEN".
Wij kijken met een enorm goed gevoel terug op de verwenmorgen die afgelopen donderdag 14 februari in Ziekenhuis St. Jansdal i.s.m. Borstkankervereniging BVN heeft plaatsgevonden.
Tijdens deze morgen werden de gasten verwend door diverse ondernemers (die geheel belangeloos massages, manicure- of pedicurebehandelingen en tal van andere heerlijke verwenmomenten gaven).
Wij zijn hen dan ook dankbaar dat zij dit ook dit jaar weer hieraan hebben meegewerkt.

Een prachtig moment was zeker ook toen Lisanne Spaander haar verhaal met de aanwezigen deelde en daarna een aantal van haar prachtige liedjes voor ons zong.
Aangrijpend, emotioneel, pakkend en zeker ook herkenbaar.

Tijdens deze morgen waren ook vrijwilligers van de BVN, De Maretak en De Samenloop aanwezig om de gasten, wanneer gewenst te voorzien van informatie.
Aan het eind van de ochtend werd een ieder nog verrast met een goody bag en een prachtige roos namens BVN.

lees meer


UPDATE ING- Nederlandfonds!!!!!!

Beste lezers van deze site:
Een week geleden heb ik je gevraagd om voor de Stichting De Maretak Veluwe te stemmen op de website: https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-de-maretak-veluwe
We hebben de tussenstand ontvangen.
In één woord: GEWELDIG!!!!!!
We staan als stichting bovenaan in de regio Apeldoorn en maken daardoor een grote kans op een donatie van € 5000,-.

Het stemmenverschil tussen de overige vier deelnemende stichtingen is niet meegedeeld. En omdat de stemperiode nog tot en met zondag 10 februari doorloopt, moeten we wel doorgaan met stemmen werven om de eerste plaats te kunnen behouden.
Daarom toch een oproep om in jouw omgeving nog stemmen te vergaren.
Van mensen die op vakantie waren of van wie je wel een telefoonnummer hebt maar geen email adres.
Alle extra stemmen helpen mee om de kans op een donatie € 5000 zo groot mogelijk te houden en daarmee de mensen, die leven met kanker, te kunnen blijven helpen.
Wil je dit geweldige resultaat doorgeven aan degene, die je had gevraagd om te stemmen?

Met grote dank voor jouw steun aan de stichting De Maretak Veluwe,

lees meer


VERWENMIDDAG! Do. 14 februari in St Jansdallees meer