Voor mensen die kanker hebben (gehad)

Nieuws

Met negen koorleden van ons koor “Zingen voor je leven Harderwijk” gingen we al vroeg op weg naar de Landelijke Korendag in Utrecht op zaterdag 1 november.

Met negen koorleden van ons koor “Zingen voor je leven Harderwijk” gingen we al vroeg op weg naar de Landelijke Korendag in Utrecht op zaterdag 1 november. 

In de Jaarbeurshal werden we met een kopje koffie verwelkomd en zagen we bekende koorleden van één van de andere 32 koren.

Hennie Huisman is de speaker

Het ochtendprogramma werd gepresenteerd door Hennie Huisman. Hij had een gesprek met één van de oudste koorleden en met de jongste, Bram van 20 uit Oss. Dat kanker naast verdrietige en ingrijpende dingen ook nieuwe initiatieven kan voortbrengen, maakte zijn verhaal duidelijk. Dat gold ook voor Cindy, die haar zelfgemaakte lied ten gehore bracht. Daarna deed stembevrijder Maurice Willems een aantal oefeningen met ons.

Na een heerlijke lunch was het ’s middags tijd voor de samenzang. Daarna vertrokken we, moe maar voldaan, weer naar huis. Op de site van Stichting Kanker in Beeld staat een verslag van deze dag.

Foto'sFIJNE EN VERRASSENDE "VERWENMORGEN".
Wij kijken met een enorm goed gevoel terug op de verwenmorgen die afgelopen donderdag 14 februari in Ziekenhuis St. Jansdal i.s.m. Borstkankervereniging BVN heeft plaatsgevonden.
Tijdens deze morgen werden de gasten verwend door diverse ondernemers (die geheel belangeloos massages, manicure- of pedicurebehandelingen en tal van andere heerlijke verwenmomenten gaven).
Wij zijn hen dan ook dankbaar dat zij dit ook dit jaar weer hieraan hebben meegewerkt.

Een prachtig moment was zeker ook toen Lisanne Spaander haar verhaal met de aanwezigen deelde en daarna een aantal van haar prachtige liedjes voor ons zong.
Aangrijpend, emotioneel, pakkend en zeker ook herkenbaar.

Tijdens deze morgen waren ook vrijwilligers van de BVN, De Maretak en De Samenloop aanwezig om de gasten, wanneer gewenst te voorzien van informatie.
Aan het eind van de ochtend werd een ieder nog verrast met een goody bag en een prachtige roos namens BVN.

lees meer


UPDATE ING- Nederlandfonds!!!!!!

Beste lezers van deze site:
Een week geleden heb ik je gevraagd om voor de Stichting De Maretak Veluwe te stemmen op de website: https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-de-maretak-veluwe
We hebben de tussenstand ontvangen.
In één woord: GEWELDIG!!!!!!
We staan als stichting bovenaan in de regio Apeldoorn en maken daardoor een grote kans op een donatie van € 5000,-.

Het stemmenverschil tussen de overige vier deelnemende stichtingen is niet meegedeeld. En omdat de stemperiode nog tot en met zondag 10 februari doorloopt, moeten we wel doorgaan met stemmen werven om de eerste plaats te kunnen behouden.
Daarom toch een oproep om in jouw omgeving nog stemmen te vergaren.
Van mensen die op vakantie waren of van wie je wel een telefoonnummer hebt maar geen email adres.
Alle extra stemmen helpen mee om de kans op een donatie € 5000 zo groot mogelijk te houden en daarmee de mensen, die leven met kanker, te kunnen blijven helpen.
Wil je dit geweldige resultaat doorgeven aan degene, die je had gevraagd om te stemmen?

Met grote dank voor jouw steun aan de stichting De Maretak Veluwe,

lees meer


VERWENMIDDAG! Do. 14 februari in St Jansdallees meer