Voor mensen die kanker hebben (gehad)

Nieuws

De Samenloop is weer gelopen en de opbrengst mag er zijn: € 95.000. Het was, net als in 2014 een geweldig evenement, het weer werkte mee en de sfeer was gemoedelijk en indrukwekkend.
In de survivortent was de Tuinkamer nagebouwd.
De gastvrouwen en workshopgevers hadden hun spullen meegenomen en er werden workshops gegeven, zoals in de Tuinkamer. Oliepasteltekenen, bloemschikken, een ketting maken en schrijven.
Om de aandacht op de Tuinkamer te vestigen stond Joosje buiten de tent grote bellen te blazen.
Dat werkte goed, veel mensen kwamen af op de mooie, grote, gekleurde bellen.
Er werd ook tweemaal een workshop “Zang” gegeven door de dirigente van het koor. Helaas konden niet alle koorleden aanwezig zijn om de zang te ondersteunen, maar het werd toch een swingend halfuurtje. Het koor “Zingen voor je leven” liep ook als team mee, net als de vorige keer. Team 13 bestond, naast de koorleden, uit gastvrouwen en workshophouders van de Maretak en een paar bestuursleden. En ook familie en vrienden van de koorleden. Het was de bedoeling om de Tuinkamer weer iets meer op de Harderwijkse kaart te zetten. En dat is gelukt!
FIJNE EN VERRASSENDE "VERWENMORGEN".
Wij kijken met een enorm goed gevoel terug op de verwenmorgen die afgelopen donderdag 14 februari in Ziekenhuis St. Jansdal i.s.m. Borstkankervereniging BVN heeft plaatsgevonden.
Tijdens deze morgen werden de gasten verwend door diverse ondernemers (die geheel belangeloos massages, manicure- of pedicurebehandelingen en tal van andere heerlijke verwenmomenten gaven).
Wij zijn hen dan ook dankbaar dat zij dit ook dit jaar weer hieraan hebben meegewerkt.

Een prachtig moment was zeker ook toen Lisanne Spaander haar verhaal met de aanwezigen deelde en daarna een aantal van haar prachtige liedjes voor ons zong.
Aangrijpend, emotioneel, pakkend en zeker ook herkenbaar.

Tijdens deze morgen waren ook vrijwilligers van de BVN, De Maretak en De Samenloop aanwezig om de gasten, wanneer gewenst te voorzien van informatie.
Aan het eind van de ochtend werd een ieder nog verrast met een goody bag en een prachtige roos namens BVN.

lees meer


UPDATE ING- Nederlandfonds!!!!!!

Beste lezers van deze site:
Een week geleden heb ik je gevraagd om voor de Stichting De Maretak Veluwe te stemmen op de website: https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-de-maretak-veluwe
We hebben de tussenstand ontvangen.
In één woord: GEWELDIG!!!!!!
We staan als stichting bovenaan in de regio Apeldoorn en maken daardoor een grote kans op een donatie van € 5000,-.

Het stemmenverschil tussen de overige vier deelnemende stichtingen is niet meegedeeld. En omdat de stemperiode nog tot en met zondag 10 februari doorloopt, moeten we wel doorgaan met stemmen werven om de eerste plaats te kunnen behouden.
Daarom toch een oproep om in jouw omgeving nog stemmen te vergaren.
Van mensen die op vakantie waren of van wie je wel een telefoonnummer hebt maar geen email adres.
Alle extra stemmen helpen mee om de kans op een donatie € 5000 zo groot mogelijk te houden en daarmee de mensen, die leven met kanker, te kunnen blijven helpen.
Wil je dit geweldige resultaat doorgeven aan degene, die je had gevraagd om te stemmen?

Met grote dank voor jouw steun aan de stichting De Maretak Veluwe,

lees meer


VERWENMIDDAG! Do. 14 februari in St Jansdallees meer