Voor mensen die kanker hebben (gehad)

Nieuws

Bij het rooster van december, hebben we ons gericht op het maken van  kleine dingen en afwisselende activiteiten van ontspannen en inspannen.

Voor het rooster van december hebben we ons gericht op het maken van  kleine dingen  en afwisselende activiteiten van ontspannen en inspannen.

Graag aanmelden

De meeste workshopsgevers vinden het prettig om van te voren te weten op hoeveel deelnemers ze kunnen rekenen, zeker als ze materialen moeten aanschaffen. Dus wilt u zich aanmelden?

De inschrijfformulieren hangen in de tuinkamer, op het witte bord, maar u kunt ons ook bellen. Tijdens de openingstijden in de tuinkamer graag via (0341) 74 50 35 Daarbuiten mag u Hanna Sijmons op haar mobiel bellen  (06) 30 54 67 01.

Eindejaarsviering 15 december

Onze eindejaarsviering is op maandag 15 december. Aan het programma wordt nog gewerkt;de informatie daarover krijgt u toegestuurd. We wensen u alvast een gezellige decembermaand toe en graag tot ziens.

Rooster

Hier vind je de complete activiteitenkalender van december
Op 20 en 21 september gaan we weer samenlopen voor hoop...

Voor Johan van de Gronden, inwoner van Harderwijk en directeur van KWF Kankerbestrijding heeft deze SamenLoop natuurlijk een bijzondere betekenis. Wij hopen dat alle ondernemers, inwoners en betrokkenen willen bijdragen aan een fantastische 3e editie van de SamenLoop voor Hoop in Harderwijk. Doet u al mee? www.samenloopvoorhoop.nl/harderwijk

lees meer


Nazorg kanker schiet ernstig tekort

In een artikel van het AD is te lezen dat bijna 800.000 Nederlanders die kanker overleefden, na 'genezing' nog steeds maatschappelijke en lichamelijke problemen ervaren. De groep krijgt moeilijk een hypotheek en vindt dat ze te weinig hulp krijgen met de naweeën van de ziekte, omdat dokters hen als 'genezen' bestempelen. Dit blijkt uit een rapport rapport dat het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) en de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) deze vrijdag publiceren.

lees meer


Eerste prijs "Help Nederland vooruit!" (ING Nederland Fonds)

Gisteren was het dan zover! Onze Stichting was 1 van de 5 goede doelen die uitgenodigd was bij ING Apeldoorn voor de prijsuitreiking. Dit was voor ons natuurlijk een spannend moment want hoeveel mensen hadden op ons gestemd en zouden wij op de eerste plek geëindigd kunnen zijn. In een prachtige huiskamersetting van ING werden wij allen hartelijk ontvangen.

En wat bleek - dankzij iedereen die op ons heeft gestemd - zijn wij de stichting met de meeste stemmen en eindigden op de eerste plaats en kregen een geweldig geldbedrag.

Daarom natuurlijk onze hartelijke dank voor jullie stem. Met dit bedrag kunnen wij weer mooie initiatieven blijven uitwerken voor jullie.lees meer