Voor mensen die kanker hebben (gehad)

Nieuws

Op de toonbanken van de beide Althaea-bloemenwinkels in winkelcentrum ‘Stadsdennen” kunt u spaarpotten aantreffen van stichting De Maretak Veluwe.  Onlangs zijn deze spaarpotten geleegd ...

Op de toonbanken van de beide Althaea-bloemenwinkels in winkelcentrum ‘Stadsdennen” kunt u spaarpotten aantreffen van stichting De Maretak Veluwe.
 
Onlangs zijn deze spaarpotten geleegd. Het kleingeld en een enkel biljet leverde De Maretak een totaalbedrag van € 178,- op.
 

Door met steun rondom kanker

De Maretak Veluwe beheert het inloophuis “De Tuinkamer” in Harderwijk voor mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten. Naast het inloophuis heeft de stichting een eigen koor: “Zingen voor je leven Harderwijk” en een drietal groepen die op donderdagmorgen sporten in de zwembaden in Nunspeet, Ermelo en  Harderwijk.
 

Dankzij Althaea

Het bestuur is blij met de mogelijkheid dat beide winkels een plaatsje op hun toonbanken willen reserveren voor de Maretak-spaarpotten. Met de opbrengst wordt het bedrag van giften en gaven aangevuld en daarmee de organisatie in stand gehouden.

Frans Molemaker bij Althaea in Harderwijk:


FIJNE EN VERRASSENDE "VERWENMORGEN".
Wij kijken met een enorm goed gevoel terug op de verwenmorgen die afgelopen donderdag 14 februari in Ziekenhuis St. Jansdal i.s.m. Borstkankervereniging BVN heeft plaatsgevonden.
Tijdens deze morgen werden de gasten verwend door diverse ondernemers (die geheel belangeloos massages, manicure- of pedicurebehandelingen en tal van andere heerlijke verwenmomenten gaven).
Wij zijn hen dan ook dankbaar dat zij dit ook dit jaar weer hieraan hebben meegewerkt.

Een prachtig moment was zeker ook toen Lisanne Spaander haar verhaal met de aanwezigen deelde en daarna een aantal van haar prachtige liedjes voor ons zong.
Aangrijpend, emotioneel, pakkend en zeker ook herkenbaar.

Tijdens deze morgen waren ook vrijwilligers van de BVN, De Maretak en De Samenloop aanwezig om de gasten, wanneer gewenst te voorzien van informatie.
Aan het eind van de ochtend werd een ieder nog verrast met een goody bag en een prachtige roos namens BVN.

lees meer


UPDATE ING- Nederlandfonds!!!!!!

Beste lezers van deze site:
Een week geleden heb ik je gevraagd om voor de Stichting De Maretak Veluwe te stemmen op de website: https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-de-maretak-veluwe
We hebben de tussenstand ontvangen.
In één woord: GEWELDIG!!!!!!
We staan als stichting bovenaan in de regio Apeldoorn en maken daardoor een grote kans op een donatie van € 5000,-.

Het stemmenverschil tussen de overige vier deelnemende stichtingen is niet meegedeeld. En omdat de stemperiode nog tot en met zondag 10 februari doorloopt, moeten we wel doorgaan met stemmen werven om de eerste plaats te kunnen behouden.
Daarom toch een oproep om in jouw omgeving nog stemmen te vergaren.
Van mensen die op vakantie waren of van wie je wel een telefoonnummer hebt maar geen email adres.
Alle extra stemmen helpen mee om de kans op een donatie € 5000 zo groot mogelijk te houden en daarmee de mensen, die leven met kanker, te kunnen blijven helpen.
Wil je dit geweldige resultaat doorgeven aan degene, die je had gevraagd om te stemmen?

Met grote dank voor jouw steun aan de stichting De Maretak Veluwe,

lees meer


VERWENMIDDAG! Do. 14 februari in St Jansdallees meer